Uw specialist in de regio Antwerpen voor elektriciteitswerken

Diensten

  • Alle elektrische installaties
  • Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding
  • Depannages 24/24 en 7/7
  • Aardingen
  • Aanmaken van elektrische dossiers
  • Herstellen of vervangen


Alle elektrische installaties

De elektrische installatie is het hart van alle elektrische apparaten en installaties. Hier komt de elektriciteit toe en wordt ze verdeeld. 

De slechte installatie van elektrische toestellen kan ernstige gevolgen hebben voor de veiligheid van personen en goederen. Daarom is het belangrijk dit te laten uitvoeren door een specialist.
Van Ende biedt de installatie en controle aan van dergelijke installaties.
Een zorg minder voor u en uw nieuwe woning!

Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding

Wij ontwerpen samen met u de elektriciteitsinstallatie in uw nieuwbouwproject. We tekenen de plannen en installeren het systeem met oog voor het kleinste detail. 

Verder voeren we elektriciteit opdrachten uit voor renovatieprojecten en uitbreidingen. Bij Elektriciteit Van Ende te Antwerpen kan u steeds rekenen op een veilig en mooi afgewerkt resultaat.

Depannages 24/24 en 7/7

Staan de stoppen van uw schakelkast door? Laat uw toegangscontrole het afweten? Of zit u plots zonder licht? Iedereen heeft het wel eens voor. 

Het is niet makkelijk om snel een elektricien te vinden die dit kan oplossen. Gelukkig kan u 24/24 en 7/7 op Van Ende rekenen om de problemen snel en doelmatisch te verhelpen. 

Aardingen

Aarding is noodzakelijk om uw veiligheid te garanderen. Een goede aarding zorgt ervoor dat overspanningen vermeden worden en alle elektronische apparatuur naar behoren kan functioneren. 

Aardingsinstallaties worden ook toegepast voor het afvoeren van bliksemontladingen zoals die opgevangen worden door bliksemafleiderinstallaties.

Voor de installatie van deze aardingen kan u rekenen op het vakmanschap van Elektricien Van Ende in Antwerpen. 

Aanmaken van elektrische dossiers

Reken op ons om uw elektrisch dossier op te stellen.
Dit alles bestaat uit een eendraad schema, een situatie schema en een lijst met kringbenoeming, wat de legende van de automaten is. 

We leveren alles geprint, gebonden en in drievoud af – zoals verwacht wordt bij een keuring. 

Herstellen of vervangen

Elektricien Van Ende in Antwerpen helpt u bij de vervanging of herstelling van uw elektrische apparaten. Deze kunnen defect zijn door een falende schakelaar, een gebroken snoer of omdat de koolstofborstels vervangen moeten worden. 

Mogelijk is het goedkoper om deze te herstellen dan te vervangen. 
We analyseren het toestel en bieden u een vrijblijvende offerte aan voor de vervanging of de verkoop. Zo hebt u steeds de keuze.